Hungary Splunk User Group

Splunk pólóterv - ötletbörze

Summary: Zoltan Soos proposes an initiative to create new slogans for Splunk T-shirts, specifically drawing on Hungarian humor and culture. They share several suggestions, inviting community members to contribute their ideas, either by commenting or sending them to the community admins. The plan is to collect ideas until the end of summer, after which the admins will subjectively select the top 10 slogans for voting. Zoltan Soos notes that both humor and serious ideas are welcome, and two humorous examples are shared by Lorand Szabo.
AI Summary

Ahogy láttátok a szerdai Splunk User Group rendezvényen, próbálunk mindig újabb és újabb, Splunk-hoz kapcsolódó szlogent rakatni a pólókra. De most eszünkbe jutott, hogy kitalálhatnánk akár Magyarországhoz köthető, specifikus, vicces feliratokat is.

Ilyen ötletek már beestek a postaládába:

• Log ez a póló rajtam

• Szemmel greppelés helyett

• Kilog a lóláb

• Amália detektor

• LLMez helyetted

• O11y lyó keresni vele

• kiSPLgár

• Edge professzor

• Indexelve

• SPL: A nyelv, amit cask én értek

• Splunk-olok, tehát vagyok

• Nyugalom, csak egy False Positive.

• Semmi baj van

• Nem olvasok logot. Kihallgatom.

• Greppelhetetlen

• sudo - Highway to shell

Szóval ha van valakinek ötlete, nyugodtan dobja be kommentbe, vagy írjon a community admin-oknak levelet.

Az a terv, hogy nyár végéig gyűjtjük az ötleteket, majd utána a 10 legjobb szlogenre lehet szavazni (a 10-es listát teljesen szubjektív módon az admin-ok választják ki, amiért előre elnézést kérünk). Aztán, ha kifogytunk a mostani pólógarmadából, akkor az új sorozaton már ez a felirat szerepelne.

P.S.: Nem csak favicceket ér kitalálni...

2 comments

Nem olvasok logot. Kihallgatom.

Greppelhetetlen